HJÆLP BØRN MED SÆRLIGE BEHOV

For uddannede ansigtsrefleks-terapeuter

BØRN MED SÆRLIGE BEHOV

KURSUS FOR ANSIGTSREFLEKSTERAPI-TERAPEUTER

To dages kursus, der henvender sig til Ansigts Refleksterapeuter, som ønsker at få et ekstra redskab specielt udviklet med henblik på at arbejde med børn med særlige hov og mindre dysfunktioner.

Kom med, så du kan hjælpe børn og deres familier til en roligere og gladere hverdag. Der bliver skrevet rigtig meget om de stressede børn, skolerne oplever lige nu. Stressede, angste børn der mistrives, og hvor det indimellem udfolder sig i råb og skrig og hvor forældre må blive hjemme, fordi de ikke kan få deres børn i skole.

Vi kan hjælpe dem, med Lone Sørensens specialkursus og få glade børn og dermed glade velfungerende familier. Vi ved jo alle – at trives vores børn ikke, trives vi heller ikke i familien.
Et skønt arbejde der kun kan anbefales.
Med dette kursus bliver du i stand til at sammensætte en konkret og specifik handleplan udfra den problematik barnet har. Du lærer, hvordan du tager kontakt til forældre og hvordan den forudgående samtale foregår og hvordan du tager imod familien, når de kommer i din klink.
Alt i alt bliver du klædt på til at arbejde med barnet og familien.
Et kursus du kan implementere i dit øvrige arbejde – ikke nødvendigvis kun til børn.

Dato: 5.-6. September 2020 Kl. 9.30 – kl 16.30 begge dage.
Sted: Bredgade 33 A, 1260 København K
Pris: 4900.- incl. materiale og diplom
Indsættes på reg.nr. 3409 konto nr. 11412831
Underviser: Anne-Dorte Wæver , instruktør for Lone Sørensen

Ring endelig til mig for yderligere information : Anne-Dorte Wæver,
Eller send mig en mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk

På kurset lærer du at sammensætte en handleplan, der kan bruges til individuel behandling, eller til brug for forældrene som hjemmebehandling til deres barn.

Særlige behov eller mindre dysfunktioner:
– Indlæringsproblemer
– Koncentrationsbesvær
– ADHD
– OCD
– Lettere autisme
– Hyperaktivitet
– Høre- og synsproblemer
– Kommunikative vanskeligheder
– Sociale og adfærdsmæssige problemer.

Stimuleringen kan lindre og afhjælpe symptomer afledt af de forskellige dysfunktioner og forbedre psykiske og følelsesmæssige funktioner.

I løbet af kurset vil du lære at behandle 6 basemodeller til dysfunktioner. Kurset veksler mellem teori og praktiske øvelser. Farverigt og let forståeligt materiale udleveres.

TILMELDING / YDERLIGERE INFO:

Ring til Anne-Dorte Wæver på 27287335
eller send dine spørgsmål til adw@skolenforrefleksterapi.dk

Læs mere på special-siden: HJÆLP DIT BARN

PRIS: