LYT TIL DIN INDRE STEMME...

AT FÅ SJÆLEN TIL AT SMILE…


Når vi går ned med stress eller depression, er det fordi, vi ikke kan høre, hvad vor egen sjæl siger til os selv.

Inden vi når derud, hvor vi bliver tvunget til at gøre noget ved det, har vi fået en masse kropslige og følelsesmæssige vink. Men hvis vi er vant til at tilsidesætte os selv, hører hjernen ikke efter. Den skubber sjælens beskeder væk for i stedet at følge impulser fra vores omverden.

Først når vi for alvor mærker og ser de mønstre, vi styres af, og i stedet finder vores egen vej, så ændrer og rykker vi radikalt ved de væsentligste ting i vores liv.

Min store erfaring som behandler har på forskellige måder lært mig, at vi har brug for at inddrage hjerne, sjæl og krop, hvis vi vil ind til kernen af os selv, eller til de mønstre og følelser, der styrer os i en forkert elle destruktiv retning. Det er så sandt, at øjnene er sjælens spejl. Og at få lov til at opleve at få sjælen til at smile igen – at se folk gå ud af døren med liv i øjnene, mod på livet og fokus på væsentlige ting i deres liv – er det, som driver mit arbejde, det er dét, der gør min sjæl glad!

Behandling af krop og sjæl
Jeg tilbyder en kombination af samtale, refleksion og coaching med at arbejde med kroppen i form af Ansigts Refleksterapi, så tanker, følelser, krop og handlinger kan forenes.

I mit møde med en ny klient starter jeg altid i livshistorien for at danne mig et billede af, hvor det enkelte menneske befinder sig, hvad de er særlig optaget af – hvorfor de er havnet her, og hvilke mønstre, der gentager sig og gør sig gældende. Herfra begynder arbejdet med, hvad man kan gøre anderledes, og dermed rejsen med at komme hjem til sig selv. Vi har alle noget med os, der ikke er godt at slæbe rundt på, og som kan aflæres. Noget, som kan sløre for kompetencer og sider af os selv, som ikke kommer til udfoldelse. Jeg starter altid i det små, for det kan være grænseoverskridende at skulle ændre på sig selv.

Det handler i første omgang om at finde ud af, at det gør godt, og at det ikke er farligt at mærke at man vokser. For rigtig mange mennesker handler det om at turde være tydelig og lytte til sig selv.

Efter samtalen giver jeg ofte en behandling med Ansigts Refleksterapi i ansigtet og på fødderne. Her får hjernen lov til at slappe af, da der også er tale om en dyb meditativ afspænding. Med refleksterapiens behandlingssystem mærker jeg, hvor der er ubalancer og hvilke organer og hormonkirtler, der er under pres. Herefter stimulerer jeg centralnerve-systemet til at sende impulser ud til de dysfunktionelle områder, så kroppen kan genskabe sin balance.

Med Ansigts Refleksterapi kan man opleve en power indefra –  fordi ‘sjælen vågner op’ og i kraft af den samtale, vi lige har haft. Man kommer igennem med sig selv og får nye svar på: Hvem er jeg virkelig – hvad er det gode, jeg har fået med i livet, og hvad er det dårlige – og hvad skal jeg bruge det til, hvad skal aflæres?

På denne måde er jeg følgesvend i en periode i menneskers liv, nogle gange kort, andre gange gennem længere tid. Uanset rejsens længde, så begynder den kun, hvis man er parat til den.

Min historie
Som uddannet dekoratør fandt jeg tidligt ud af, at selvom jeg elskede den kreative proces, så var det samspillet med mennesker, det betød mest. Livets store spørgsmål har altid optaget mig, så jeg blev socialpædagog, og arbejdede i over 20 år med udviklingshæmmede børn og unge. Som årene gik blev jeg også optaget af arbejdet med forældrene, og af den sorg, bekymring og arbejde, de skal bære med at få et barn, som ikke er som de andre. Derfor blev den næste uddannelse en psykoterapeutisk uddannelse.

I forbindelse hermed besluttede jeg at vandre de 700 kilometer på Caminoen. Da jeg kom hjem gik jeg helt ned med flaget, uden at kunne forstå hvorfor. Det ved jeg godt i dag, for det blev startskuddet til, hvor jeg er i dag. Jeg havde brug for noget mere handlingsanvisende, og at få kroppen med i det mentale arbejde, for at kunne lukke op for det inderste. Derfor kom først en coachuddannelse og bagefter Ansigts Refleksterapi-uddannelsen til.

Nu har jeg fået samlet alle mine kompetencer ét sted, og det føles som en være kommet hjem. I første omgang etablerede jeg sammen med andre terapeuter et behandlingssted i Odense og København, men da der opstod behov for at samle Ansigts Refleksterapi uddannelsen og de korte kurser, blev Skolen for Refleksterapi etableret i 2015 med lokalerne på Frederiksberg. Her er jeg daglig leder, underviser og har min egen praksis.

BEHANDLINGER

KONTAKT

Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver på:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk

Bredgade 33A
1260 København K

NYHEDSBREV

Pin It on Pinterest

Share This
X