NATURLIG HUDPLEJE

COSMO FACIAL – NATURLIG HUDPLEJE

En unik behandling, der giver dig mulighed for at arbejde med den naturlige vej og naturlige produkter til en sund hud.
En behandling der giver mulighed for varige forbedringer af huden, idet der arbejdes med årsagen til hudproblemer og mindsker rynker gennem en naturlig behandling og naturlige produkter.

Før og efter ÉN behandling:

FORYNGELSE AF ANSIGT; KROP OG SIND med 100% rene og naturlige hybenprodukter, naturligt uvasket bjergsalt & masker fremstillet af knuste bjergkrystaller.

Skønhed kommer indefra, COSMO FACIAL tager udgangspunkt i kroppens dysfunktioner og ubalancer som er årsagen til vores hud ældes. En luksus kosmetisk behandling, med hensigten at rense og normalisere ansigtshudens tilstand.

Der tages udgangspunkt i kroppens organiske og kemiske dysfunktion. Med denne metoden arbejder man på årsagen til et givent hudproblem. D.v.s. at man arbejder indefra og ud – med selve metoden og maskerne samt stimuleringen er udefra og ind. Behandlingen udgør en regulerende stimulering i ansigtet og i hele kroppen.

Den manuelle behandling, i samarbejde med disse produkter medføre at substanserne fra de naturlige produkter nemt bliver optaget igennem hud og vævets cellemembraner. Hybenprodukterne der er direkte importeret fra Patagonia i Argentina er IKKE tilsat farve eller konserveringsmidler.

Cosmofacial behandlingen forener vitaminer, mineraler og aroma i en behandlingsmetode, hvor der lægges vægt på harmoni, balance, relax og skønhed.

Cosmo facial er til den klient der søger en dybdegående og naturlig behandling, med fokus på årsagen til hudens ældning & eller årsagen til hudsygdomme – eller synlige hudproblemer. Alle masker og produkter i behandlingen arbejdes ind i huden, ingen produkter fjernes under behandling. Huden bliver stimuleret i rene udsøgte produkter.

COSMO FACIAL behandling:
– Huden afrenses , kroppens lymfesystem stimuleres
– Ansigt pensles med oprørt maske af kinesisk hvid jord og ren hybencreme.
– Masken arbejdes grundigt ind i huden
– Ansigt pensles med oprørt maske af bjergsalt og ren hybencreme. Bjergsaltet har en cellerenoverende virkning og arbejdes ind i huden
– Ansigt “dampes” i varme klæder og blid massage.
– Ansigt pensles med ren hybencreme efterfulgt af grundig muskelstimulation med krystalsten.
– Ansigtet lymfestimuleres
– Meridianstrygning med pensler i ansigtet
– Opkvikkende energiløft og afkøling af ansigt med saltsten fra Andesbjergene.

ALLE får synlige resultater af 1 behandling. Ved problem hud og større dysfunktioner/ubalancer anbefales et forløb med en ugentlig behandling. Når klientens ønskede resultat er opnået vedligeholder man med behandling hver 6-8 uge.

Du er altid velkommen til at kontakte Anne-Dorte Wæver og forhøre dig om mulighederne:

KONTAKT:
Anne-Dorte Wæver
Mobil: 2728 7335
Mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk

BEHANDLINGER

KONTAKT

Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver på:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk

Bredgade 33A
1260 København K

NYHEDSBREV

Pin It on Pinterest

Share This
X