Sund krop og sjæl før graviditet med DETOX. Forbered kroppen inden du bliver gravid.

Gennem kurset får du redskaber til at arbejde med klienten i hele tre step, før, under og efter – hvor der ligger færdige handleplaner lige til at tage ud og arbejde efter.

1: Detox program før graviditeten:
Handleplaner med Ansigts Refleksterapi før graviditet, med henblik på at rense kroppen for giftstoffer. Mor (helst også far) skal behandles af terapeut en gang om ugen, 1 times varighed i 5 uger, samt udføre selv-behandling i ansigtet hjemme i de mellemliggende dage.

Selvbehandlingen tager højst 15 min. Dertil kommer, at der skal indtages en særlig kost. (Ikke særlig kompliceret).

Hver uge i løbet af de 5 uger, er der fokus på et forskelligt organ, der så gennemgår detox, i en særlig rytme efter organuret. Både som behandling, selvbehandling og kost.

2a:Behandlingsprogram – til dem der ikke lige bliver gravide
Behandlingsprogram er sammensat af Ansigts Refleksterapi metoden – det har vi allerede haft stor succes med i mange år.

2b: Behandlingsprotokol med Refleksterapi
Til at vedligeholde mors optimale sundhed mht. fysisk og mental tilstand, under graviditeten. Samt forberede kroppen til en naturlig fødsel, mælkeproduktion mm.

2c: Forberede far, mormor, søster eller anden til naturlig ve-stimulering og smerte.
Afslapningshjælp, lige før og under fødslen, ved hjælp af Ansigts Refleksterapi.

3: Efterfødselsprogram “kom i form efter fødsel” med Ansigt Refleksterapi til mor og baby.
Behandling hos terapeut eller selv-behandling under guidning af terapeut.

Behandlingsprotokoller til diverse almindelige situationer til mor og baby.

Lone Sørensen om kursets emne:
Det nye kursus er et tema, som har bekymret mig i flere år. Jeg ser jo, at antallet af børn med problemer er så stigende som aldrig før! Der er jo ikke kun én grund, men et stort tema er vores for hver dag dårligere og dårligere mad. Gensplejsning, sprøjtemidler, mad fyldt med giftige tungmetaller i form af konservering og farvestoffer.

Dertil kommer at vaskepulver, skyllemidler, opvaskesæbe, hårshampoo, cremer og tandpasta er fyldt med arsenik og andre giftstoffer! For ikke at tale om hårfarvningsprodukter, neglelak, makeup mm. Tøj og sko der er farvet med gift. Jeg kunne blive ved i timevis….+vand og kød fyldt med hormoner og pesticider.

Jeg kan ikke få ind i mit hoved, hvordan man kan tænke sig, at der kan produceres et nyt perfekt produkt (et barn), under disse forudsætninger!

De fleste er heldige og bliver født ok, – men der er jo også en del børn, der ikke kan klare det mere, når de har en vis alder. De skal vokse op og udvikle sig, med den slags mad, produkter til hygiejne mm. oven i hatten bliver pumpet med vacciner, antibiotika, cortisone, allergimedicin mm.

Dertil kommer, at mange unge mennesker overdosere forbrug af alkohol og narko. Substanser der ikke sådan lige forsvinder fra kroppen, fra den ene dag til den anden.

Men tit bliver de gravide fra den ene dag til den anden! Med uheldige stoffer i kroppen!!  Jeg har set og oplevet meget sørgelige konsekvenser, hos små børn pga. misbrug, selvom der ikke har været misbrug under graviditet.

Jeg har brugt næsten hele mit liv på at forsøge at hjælpe nogle af nutidens børn, der af rigtigt mange forskellige grunde har brug for hjælp. Med mit nye kursus, vil jeg begynde et skridt længere tilbage før graviditeten.

Mit håb er, at mange af mine elever rundt omkring i verdenen vil tage dette kursus og dermed hjælpe mig med, at videregive mit budskab til verdens unge,- mit håb er at rykke lidt på bevidstheden hos folk!

Vi kan vel ikke bare blive ved med at se til, eller give andre skylden. Noget må der gøres. Dette kursus er mit lille tilbud, til dem der er inden for min rækkevidde.

Disse moderne og avancerede metoder er unikke i verden og vil gøre dig til ekspert i teoretiske og praktiske aspekter af professionel refleksterapi.

Kurset inkluderer teoretiske instruktioner og praktiske teknikker.

FØR SVANGERSKAB DETOX – det er vigtigt at påbegynde ændringer før graviditet.

REFLEKS- & THERMIE DETOX terapi hjælper dig mentalt og fysisk med at forberede kroppen til svangerskab – og giver dig en bedre chance for et sundt barn.

REFLEKS- & THERMIE DETOX terapi hjælper med at afgifte kroppen og forbedre din sundhedstilstand, idet det fjerner giftstoffer og uønskede bakterier før svangerskab.

REFLEKS- & THERMIE DETOX terapi er en holistisk detox behandling, som hjælper med at rense kroppen, med store fordele for humør, ydeevne og sundhed som helhed for at tilvejebringe de bedste betingelser for et sundt barn.

Kursusindhold:
Refleks- og Thermie terapi – Forbered og rens (detox) kroppen før graviditet
Reflex og Thermie terapi ved graviditet
Reflex og Thermie terapi behandlings metode, som følger de 5 faser af fosterets udvikling
De 5 elementer kombineret med neuroanatomy
Reflex og Thermie terapi under barsel – Behandling af mor og baby efter fødsel

Pin It on Pinterest

Share This
X