oktober, 2019

01okt9:3002(okt 2)17:00BIPOLAR Refleksterapi oktober 2019Indre ro i hele nervesystemet, afhjælper stress og forløser gamle traumer.

Mere

Beskrivelse

LÆR LONE SORENSENSISTEM® METODE,
der fremkalder indre ro i hele nervesystemet, afhjælper stress og forløser gamle traumer.

De fleste mennesker lever et liv i ubalance med sansemæssig overstimulering og indre uro til følge. De sygdomme, der følger i kølvandet, er utallige. Vi har derfor alle, mere end nogen sinde før, brug for sikre metoder, der er lige ved hånden, nemme at lære og giver den effekt, som vi har brug for!

Refleksterapi er én af disse indre RO-givende metoder, det er muligt for alle at lære og anvende uanset hvor du befinder dig!

Vil DU være én af dem, der med 100% sikkerhed kan fremkalde indre RO hos andre: familiemedlemmer, venner eller klienter?

Lær kunsten at finde og trykke på de særligt udvalgte, forbundne zoner og punkter i såvel ANSIGT som på FØDDER. Lær at gøre det i den rette rækkefølge og mængde, og skab en verden til forskel for utallige i din kreds.

HVEM KAN DELTAGE
Kurset er unikt af sin art og det er åbent for alle, professionelle terapeuter, erfarne faggrupper, private, ældre som yngre!

Du kan gøre en verden til forskel, privat eller professionelt – ligesom Lone selv gør og altid har gjort.

Eneste forudsætning for at deltage er, at du har et hjerte, der brænder for at bringe ”den indre kemiske tilstand” i en optimal balance hos dine medmennesker, har hænder og tid, som du vil stille til rådighed, og efterfølgende vil tage dig tid at øve igen og igen og igen. Kun øvelse gør mester – kurset giver dig værktøjet!

HVAD FÅR DU INDHOLDSMÆSSIGT MED DIG VED AT DELTAGE:
-historien, teorien & erfaringerne bag metoden
-en unik analyse & kortlægningsmetode
-et klart kort og kompas at gå frem efter
-et unikt konkret redskab og en simpel metode

KONKRET LÆRER DU:
– at trykke med det rette tryk, på de rette punkter, i den rette rækkefølge og på den rette måde.
– at forstå to kropsområders forbindelser til ansigt og fødder, hjerne og krop.
– at mestre 7 steps
– at mestre den sikre rute, der leder til den indre balance og medfølgende ro.

Kursus for dig der gerne vil opleve, hvad Refleksterapi er – og kan!

Bipolare Refleksterapi – Avanceret ansigts- og fodzoneterapi.Du lærer METODEN ”Bipolare Refleksterapi”® – Avanceret ansigts- og fodzoneterapi, der begge er udviklet af Lone Sørensen.
Om end der er tale om en basismetode, er det en særdeles præcis og dyb zone-/punktfokuseret effektfuld behandlingsform, hvor der arbejdes på ansigt og fødder efter en bestemt plan.

Med den metode bliver det muligt for klienten, at opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand – at opnå en tilstand af indre ro. Når den tilstand indfinder sig, bringes personen ved fortsatte tryk til et endnu dybere niveau, en egentlig meditativ tilstand. Netop den tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer, der er lagret i både bevidstheden og underbevidstheden. Her reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau samt den neurobiologiske balance i forhold til neurotransmittere, der normaliseres. Det betyder, at den store mængde stresshormoner som fx kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.

Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcist dét, der skal til for igen at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret.

HVEM KAN METODEN BRUGES TIL?
Metoden kan anvendes til alle aldre-børn, unge, voksne og ældre. Blandt andet til reduktion af:
– Stress
Trauma
Emotionelle Ubalancer
Mentale dysfunktioner
Depression
Udbrændthed
Spiseforstyrrelser

Tid

1 (Tirsdag) 9:30 - 2 (Onsdag) 17:00

Sted

Skolen for Refleksterapi

Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg C

Underviser

Lone Sørensen27287335 - adw@skolenforrefleksterapi.dk Suomisvej 2 - 1927 Frederiksberg C

Pin It on Pinterest

Share This
X