november, 2019

16nov(nov 16)9:3017(nov 17)16:30KURSUS / Børn med særlige behov - et kursus for terapeuterFor forældre og pårørende

Mere

KURSUS / Børn med særlige behov

For ansigts-refleksterapeuter

Kursets indhold
To dages kursus, der henvender sig til Ansigts Refleksterapeuter, som ønsker at få et ekstra redskab specielt udviklet med henblik på at arbejde med børn med særlige heov og mindre dysfunktioner.

På kurset lærer du at sammensætte en handleplan, der kan bruges til individuel behandling, eller til brug for forældrene som hjemmebehandling til deres barn.

Særlige behov eller mindre dysfunktioner:
– Indlæringsproblemer
Koncentrationsbesvær
ADHD
OCD
Lettere autisme
Hyperaktivitet
Høre- og synsproblemer
Kommunikative vanskeligheder
Sociale og adfærdsmæssige problemer.

Stimuleringen kan lindre og afhjælpe symptomer afledt af de forskellige dysfunktioner og forbedre psykiske og følelsesmæssige funktioner.

I løbet af kurset vil du lære at behandle 6 basemodeller til dysfunktioner. Kurset veksler mellem teori og praktiske øvelser. Farverigt og let forståeligt materiale udleveres.

Underviser:
Instruktør i Danmark for Lone Sørensen

Tilmelding:

Pris:
Kr. 4.900,-
Depositum kr. 1.500,- indsættes på reg. nr.3409 konto nr.11412831

RAB godkendt. Incl . materiale og diplom

16 (Lørdag) 9:30 - 17 (Søndag) 16:30

Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg C

Anne Dorte Wæver27287335 - adw@skolenforrefleksterapi.dk Bredgade 33 A Fløj 1, 1260 København K