juni, 2018

22jun(jun 22)9:3023(jun 23)17:00KURSUS / Børn med særlige behov (for forældre og pårørende)For forældre og pårørende

Mere

HOLDKURSUS / Lær at give refleksterapi

I har som forældre/pårørende mulighed for selv at lære refleksterapi som hjemmetræningsmetode. Og derigennem selv behandle jeres barn. På et holdkursus undervises du/I sammen med andre forældre. Alle forældre har tilsvarende interesser og behov.

Til kurset er der inkluderet en individuel og målrettet forundersøgelse af barnet og en tilknyttet handleplan. Herudover modtager i detaljeret og grundigt, let tilgængeligt og forståeligt kursusmateriale.

Kurset omfatter:

1:
Telefonisk forsamtale med fokus på at opbygge en detaljeret viden og indsigt i barnets og familiens situation og udfordringer indtil nu.

2:
Særskilt forundersøgelse af dit barn inden kurset, så den korrekte handleplan kan etableres. Det skal opleves som hyggeligt, når du kommer med dit barn, derfor ingen problem snak her – kun hygge og forventningens glæde.

3:
To-dages kursus – kl. 9.30-17.00 begge dage. Kurset foregår uden børn. Udlevering af grundigt men let tilgængeligt kursus- og dokumentationsmateriale.

Forældre eller pårørende lærer at udføre stimuleringen og er sikre på handleplanen efter weekenden. Alle kan lære at udføre Ansigts refleksterapien på deres børn.

4:
Familen følges det kommende år – hvor handleplanen justeres op til to gange alt efter behov. Mulighed for at ringe eller skrive til Anne-Dorte Wæver og få målrettet videre rådgivning om udviklingen.

Prisen for deltagelse på et holdkursus er kr. 7.850,- pr. familie.

Alle har mulighed for at tilkøbe opfølgende møder og handleplans-justeringer efter det pågældende år, såfremt der er behov for det. Man betaler kr. 900,- pr. møde (1,5 time), som afregnes på dagen. Man kan til enhver tid rette henvendelse til Anne-Dorte ved tvivlsspørgsmål, enten telefonisk eller pr. mail.

22 (Fredag) 9:30 - 23 (Lørdag) 17:00

Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg C

Anne Dorte Wæver27287335 - adw@skolenforrefleksterapi.dk Bredgade 33 A Fløj 1, 1260 København K