maj, 2018

søn27maj18:0020:00Stofskiftet – det er muligt at tage styringenSøs Wollesen, Læge, psykoterapeut og forfatter til bl.a. ”Befri os fra flere hedeture” og ”Alternativ behandling”, holder foredrag på Skolen for Refleksterapi

Mere

Beskrivelse

Få styr på vægt og stofskifte – nu og altid!

Symptomerne på et stofskifte i ubalance er mange og diffuse. Det er vigtigt at forstå hvordan stofskiftet fungerer og gå bag om symptomerne for at finde den bagvedliggende årsag til dine eller dine klienters problemer. Først når du kender årsagen, kan du gøre/bidrage til at gøre noget ved problemet.

Der er meget, du kan gøre for at finde ud af, om et stofskifte er ude af balance, og om denne ubalance skyldes for højt eller for lavt stofskifte, samt om der er autoimmunitet involveret eller ej. Noget kan du klare selv, andet skal du eller dine klienter have hjælp til at få gjort hos en læge, specialist eller på et eksternt laboratorium.

Stress hænger uløseligt sammen med stofskiftet. Selv med den bedste kost, den rigtige motion og en giftfri hverdag er det kun muligt at bringe dit stofskifte tilbage i balance, hvis du også får styr på din stress.

En krop har brug for positiv særbehandling, når stofskiftet er ude af balance. Det er derfor vigtigt, at spise en kost, der er fyldt med næringsstoffer og fri for fødevarer og tilsætningsstoffer, som spænder ben for stofskiftet. Der skal styr på blodsukkeret og evt. suppleres med kosttilskud.

Et velfungerende fordøjelsessystem er helt centralt for et godt stofskifte. Her optages næringsstoffer og her udskilles affaldsstoffer. Her omdannes T4 til T3, og her er 80 % af immunforsvaret lokaliseret, og netop problemer med immunforsvaret er årsagen til ca. 90 % af alle stofskiftesygdomme. Ved at adressere din mavesyre, din tarm og din lever kan du hjælpe dit stofskifte tilbage i balance.

Få styr på vægt og stofskifte!

To elementer, der ofte hænger uløseligt sammen. For mange synes at deres stofskifte begynder at drille allerede i den tidlige voksenalder, men blodprøver hos lægen viser at alt er normalt. Hvad er det så?

Kroppen er en unik størrelse, der hele tiden prøver at skabe en balance, men selv den må ind imellem bukke under for påvirkninger ude- såvel som indefra. Og der forekommer reaktioner i kroppen som blodprøver ikke kan vise, men vægten og tøjet fortæller noget andet.

Man kan bevidst arbejde med det, når man ved hvordan.

Knap hver anden dansker slås med overvægt. Helt præcis slæber 47 pct. af alle over 16 år rundt på for mange kilo. De fleste ved, hvis ikke alle, hvad der skal til for at tabe sig. Og de fleste ønsker at gøre det, taler hyppigt om det og forsøger ofte at gøre noget ved det.

Alligevel er næsten halvdelen af os lidt eller meget overvægtige. Hvorfor?

TILMELDING:
Pris pr foredrag kr. 125,- betales til Anne-Dorte Wæver på Mobile Pay 2728 7335. Husk at skriv dit navn.

Tid

(Søndag) 18:00 - 20:00

Sted

Skolen for Refleksterapi

Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg C

Underviser

Søs Wollesen

Pin It on Pinterest

Share This
X