august, 2018

ons15aug18:0021:30WORKSHOP: Vær den du er! (modul 1 - del 1)- fra skrøbelig til indre ro og robusthed!

Mere

Beskrivelse

En kvalitets Workshop for dig, der gerne vil af med fortidens tunge dyne og nå ind til der, hvor den autentiske dig kommer fem i lyset.

På en nænsom, tryg måde, bliver du ført frem til dine kvaliteter og styrker som bliver åbenlyst og du kan gå herfra med tydelige og klare redskaber til, at forandre og forvandle din gamle historie, så den opdateres til en version, der er nutidig og dine styrker kommer i spil.

En helt unik workshop, der forener det mentale med det fysiske og indsigt med udsigt! Din indre vej til sjælelig wellness.

Datoer:
Modul 1: 15. august (del 1) og 22. august (del 2) – begge dage kl. 18.00 – kl. 21.00
Modul 2: 5. september (del 1) og 12. september (del 2) – begge dage kl. 18.00 – kl. 21.00
Modul 3: 26. september kl. 19.00 – kl. 21.00

Sted:
Suomisvej 2 kl th 1927 Frederiksberg C

Undervisere:

På modul 1:
Coach, psykoterapeut og Ansigts Refleksterapeut Anne-Dorte Wæver
www.annedortewaever.dk

Modul 2:
Coach og certificeret personligheds testudbyder Thaly Maria Tøsse, www.manas-empower.com

Workshoppen består af tre moduler á fem aftener og to individuelle sessioner á to timer.

Modul 1: Forstå dit ophav, bliv fri af fortiden tyngde og få dine styrker i spil.
Få en brugbar metode, et simpelt men knald godt redskab – som du kan anvende i alle situationer resten af dit liv. Incl. 1:1 session a to timers varighed, hvor du får feedback og hjælp i din proces og som bonus en ansigts refleksterapi behandling.

Modul 2: Lær dine personlige karakterstyrker at kende
Med afsæt i VIA (Values in Action) karakterstyrke testen, får du helt konkret sat ord på dine top-karakterstyrker, dvs. dit center af personlige styrker.
Vi undersøger, hvordan du bevidst kan få dine styrker mere i spil og hvordan du netop gennem dine styrker kan være den, som du er.
Incl. en personlig 1:1 session hvor vi går et spadestik dybere ned i din personlige karakterstyrkeprofil og de forandringer, som du ønsker.

Modul 3: Hvordan du fastholder din viden.
Opsamling, perspektivering og afklarende spørgsmål så vi sikrer os, at alle går ud af døren med en følelse af indre klarhed, ro og større robusthed og styrke til at mestre livet.

Modul 1:

Forstå dit ophav, bliv fri af fortidens tyngde og få dine styrker i spil.
I dette modul gennemgår vi en specialdesignet  model lige til at arbejde med. Modellen kan du bruge igen og igen – på mennesker tæt på dig, på kollegaer, dit arbejdsliv – alle spørgsmål, som du måtte tumle med. Metoden vil give dig et unikt redskab til at håndtere dine følelser og bruge dem stærkt, intuitivt og konstruktivt.

Du vil se meget klart og tydeligt hvad din fortid har bragt med sig af styrker og svagheder – hvilke følelser det bringer dig i og hvordan du er fanget af gamle reaktionsmønstre – til, hvordan det tilsammen i dag, kan anvendes stærkt og positivt i din hverdag. Gå fra skrøbelig til robusthed og indre ro.

Vi skaber et trygt miljø, hvor du kan vælge at arbejde helt privat i forløbet og kun dele det, du har lyst til med de andre.
Inden du går i gang med modul 2 mødes vi til en to timers session, hvor du får hjælp til opklarende spørgsmål og en ansigts refleksterapi behandling.

– Og hvorfor nu det?
Jeg vil gerne give dig en ekstra bonus ved at lade sindet fortsætte processen og imedens give dig en dejlig afslappende behandling der giver mening, fordi:
Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcist dét, der skal til for igen at kunne være i verden og føle dig skarp, klar, koncentreret og fokuseret.

Modul 2: Lær dine personlige karakterstyrker at kende
VIA (Values in Action) karakterstyrke testen er et af de globalt mest anvendte og annerkendte metoder til at kortlægge personlige karakterstyrker.

Dine karakterstyrker kan simpelt beskrives som de karaktertræk, som giver dig styrke, og som er dine personlige motivationsfaktorer og værdier.

Kendskab til dine personlige karakterstyrker kan være en nøgle til at forstå dig selv og dine værdier bedre. Det kan bruges som et redskab til at guide dig gennem livet, give dig øget robusthed og styrke din evne til at mestre livet og dets udfordringer.

I dette modul vil du blive undervist i teorierne fra den positive psykologi omkring trivsel, som er baggrunden for VIA testen.

Du vil få:

 • et kendskab til begreberne omkring karakterstyrker
 • indsigt i dine egne personlige styrkeprofil
 • metoder til hvordan du fremover bevidst kan få dine top styrker mere i spil og dermed opnå større ballance og handlekraft
 • forståelse for hvordan du ved hjælp af kendskab til dine personlige styrker kan mestre dit liv og samtidig være tro mod dig selv og dine værdier

VIA (Values in Action) karakterstyrke testen gennemføres online umiddelbart før modul 2

Mellem modul 2 og 3 vil du få en personlig 2 timers mentor session, hvor vi yderligere stiller skarpt på din situation og dit fokusområde. Jeg sikrer, at du er helt bevidst om dine særlige styrker og ressourcer, og at du har en plan for, hvordan du fremadrettet kan bruge dine styrker bevidst og aktivt i forhold til de forandringer, som du netop nu ønsker dig.

Modul 3: Hvordan du fastholder din viden.

I dette afrundende modul får du et oplæg til , hvordan du selv kan fortsætte med at udforske og arbejde med de redskaber, du har lært at kende på modul 1 og 2. Der vil være god tid til spørgsmål og yderligere uddybning efter ønske.

Det du får med dig:
Du vil via workshop forløbet få klarhed omkring:

 • hvad der er din gamle historie,
 • dine gamle mønstre,
 • hvad der har stået i vejen for, at du har kunnet finde ind til dig ,
 • hvordan du kan slippe og parkere din frustration, vrede eller fortvivlelse.
 • Hvad der virkelig er dig, dine kvaliteter, styrker og værdier
 • kombineret med hvad dine erfaringer gennem livet har givet dig af styrkende redskaber,
 • gruppens styrke

Vi sikrer at:

 • du får top professionel undervisning og mentoring
 • du bliver fulgt og nænsom hjulpet og guided i din proces
 • du får et trygt og omfavnende fristed til at udtrykke dig,
 • du får en eksklusiv ansigts refleksterapi behandling, hvor du kan ligge på briksen og modtage en behagelig og yderst effektiv behandling der forener og styrker din proces både fysisk og psykisk.
 • du får et åndehul fra din hverdag– med tid til fordybelse
 • du får praktiske redskaber du helt konkret kan bruge med det samme.
 • du med garanti vil føle dig inspireret, opløftet og styrket til at mestre livet og dets udfordringer ved at være den, som du er

Det du helt konkret får:
Modul 1: 6 timers workshop + 2 timers 1:1 session som inkluderer samtale og en ansigts refleksterapi behandling
Modul 2: 6 timers workshop + 2 timers 1:1 opfølgende mentor session for at sikre, at du har en konkret handleplan ud fra dine personlige karakterstyrker.
Modul 3: 2 timers workshop; opfølgning og afklaring af spørgmål og guidning .
Samlet får du: 14 timers workshop og undervisning plus 4 timers personlig session inklusiv en Ansigts Refleksterapi behandling.

Pris:
Normal Kr.  4.499.- Din pris kr. 2699,-  denne ene gang – så skynd dig hvis du er interesseret.
Prisen kan opdeles i to rater og betales inden modul 1 og modul 2.

Mere information; – vi er klar og vil rigtig gerne tale med dig:
Anne-Dorte på mobil 27287335 eller mail adw@annedortewaever.dk
Thaly på mobil 27280685 eller mail info@manas-empower.com

Du er optaget på holdet når din indbetaling er registret.

Tilmelding og betaling :
http://www.manas-empower.com/foredrag-og-workshops.aspx

Tid

(Onsdag) 18:00 - 21:30

Sted

Skolen for Refleksterapi

Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg C

Underviser

Anne-Dorte Wæver og Thaly Maria Tøsse

Pin It on Pinterest

Share This
X