CASES OG UDTALELSER

KURSUS /

Håndterapi for pædagoger, lærere og behandlere

Vil du have et enkelt, men virkningsfuldt redskab til urolige, ukoncentrerede eller sensitive børn? Dette 1-dages kursus henvender sig til lærere, pædagoger, forældre og andet fag-personale, som i hverdagen har børn tæt inde på livet.

På kurset demonstreres, hvordan man ved manuelt at stimulere udvalgte reflekszoner på hænderne, kan ændre på hjernens funktion og derigennem på virke følelser og adfærd.

En unik og ny metode, der er skræddersyet til fagpersonale og forældre, som har brug for et redskab i hverdagen, der gør livet lettere for børnene.

Kurset…:
– Er hurtigt at implementere
Kan bruges i dagligdagen
Skaber mere ro og balance
Minimerer vrede
Styrker sanserne
Sprog og kommunikation forbedres
Børnene kan lære at udføre stimuleringen på sig selv eller på hinanden.

Refleksterapi er…
Udviklet af den internationalt anerkendte og innovative Lone Sørensen, sorensensistemTM ( www.temprana.org), som gennem 30 år og med fantastiske resultater inden for specielt handicap- og sygdomsområder, har udviklet metoden. Lone Sørensen er bosat i Barcelona og underviser i 22 lande. Metoden er valideret udenlands.

Refleksterapi er en meget blid og yderst behagelig stimuleringsmetode uden bivirkninger. Metoden kan læres af alle, og tager ikke lang tid, hverken at lære eller udføre. Og hvad bedre er, metoden er billig, har effekt, kan nemt koordineres med daglige gøremål og gøres til en livgivende og positiv hyggestund for såvel giver som modtager.

Anne-Dorte Wæver er certificeret underviser for Lone Sørensen på området “Børn med særlige behov og mindre dysfunktioner” og indehaver af Skolen for Refleksterapi.

Kursets indhold og form:
Hvad er Refleksterapi som værktøj?
Hvordan virker Refleksterapi på hjernen?
Hvordan sammensættes den konkrete refleksterapiplan ift. det enkelte barn og de individuelle behov?
Hvordan udføres metoden i praksis?

Dagen foregår i vekselvirkning mellem teori, demonstration, praktiske øvelser og fælles refleksion. Du vil som deltager, når dagen er slut, være i stand til at bruge Refleksterapien på børnene.

Kurset kan følges op af en egentlig uddannelse senere hen, hvis det skulle have interesse.

Tidspunkt:
kl. 9.00- kl. 15.30

Pris pr. person:
kr. 995.- incl. kursusmateriale og frokost.
Kurset kan hjemkøbes.
Betaling til Danske Bank: reg.nr. 3409 kontonr. 11412831.

Tilmelding og yderligere information:
Mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk

Bredgade 33A