REFLEKSZONER I ANSIGTET, PÅ HÆNDER OG FØDDER

HVAD ER ANSIGTS-REFLEKSTERAPI?


Ansigts Refleksterapi (også kendt som Ansigts Zoneterapi) er en metode, hvor hele kroppen via reflekszoner og reflekspunkter i ansigtet behandles for symptomer/ubalancer – og derved bringes i balance.

I Ansigts Refleksterapi stimulerer terapeuten en række punkter og reflekszoner, primært i ansigtet, men også på hænder og fødder. Når man intensivt og vedvarende stimulerer disse reflekszoner, påvirkes hjernens plasticitet, centralnervesystemet, blod- og lymfekredsløbet mv. Derved kan man agere og behandle fysiske og psykiske problemer og sygdomme.

En videnskabelig metode
Indehaver af det Internationale Institut i Barcelona, Lone Sørensen, har udviklet reflekszone-behandlingssystemet ”sorensensistem TM”.  Metoden er baseret på videnskabelig forskning og nyere neurologiske teorier, i samarbejde med Dr. Yamamoto (YNSA), Japan, Dr. Castillo Morales, Argentina, Dr. Wong, USA, Dr. Chau, Vietnam, Maria Perez, Argentina og Dr. J. Bossy.

Hvordan virker Ansigt Refleksterapi?
Det centrale nervesystem er konstant i forandring og altid i gang med at danne nye neuron netværk. Ligeledes besidder hjernen en evne til at ændre i de neurale forbindelser. Disse kan påvirkes positivt ved hjælp af refleksterapi. Ved denne manuelle stimulering er det derfor muligt at påvirke centralnervesystemet, meridianbaner og blod- og lymfekredsløb – og opnå målrettede, præcise resultater.

Formålet med at anvende denne terapeutiske metode er ikke alene at forebygge sygdomme, men via bearbejdning af reflekszoner og punkter i ansigtet at behandle årsagen til, at sygdomme og ubalancer opstår.

Refleksterapi forbedrer alle kropsvæskernes kredsløb, så både hjerne, organer, muskler, hormon- og nervesystem kommer til at fungere bedre. Det betyder, at kroppen kommer i balance og efterlader klienten med en følelse af velvære.

Herover Lone Sørensens logo, der viser, hvor zoner og meridianpunkter ligger i ansigtet.

Som led i refleksterapien sammensættes en handleplan med de rigtige reflekspunkter og zoner – skræddersyet til den enkelte behandling og klient.

Refleksterapi er i slægt med den klassiske fod-zoneterapi og egner sig både til behandling af psykiske problemer som for eksempel søvnløshed og stress, samt fysiske sygdomme som gigt, mave- og tarmproblemer plus barnløshed.

På grund af refleksterapiens bredere neurologiske fundament er det ofte muligt at opnå en mere målrettet behandling samt mere præcise og hurtigere resultater.

Refleksterapi har altid været en anerkendt og velanvendt behandlingsmetode i Østen. Også i det gamle Egypten brugte man trykterapi under fødderne, på hænderne og i ansigtet som en helbredende metode. Først i begyndelsen af det 20. århundrede kom refleksologien, og dermed refleksterapien, ind i den vestlige kultur.

...fortsættes nedenfor

BEHANDLINGER

KONTAKT

Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver på:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk

Bredgade 33A
1260 København K

NYHEDSBREV

BØRN MED UDFORDRINGER

Vi har gode erfaringer og effektfulde resultater med at behandle børn med udfordringer af forskellig art. Få et hjemmetræningsprogram, specielt tilpasset til dit barn, eller lad os behandle barnet.

Læs mere på siderne her om behandlingsformen, resultater og pilotprojekt:

Her kan du se, hvordan Ansigts Refleksterapien udføres:

 

Ansigts Refleksterapi kan med fordel anvendes til:

– Styrkelse af immunforsvaret
Migræne
Luftvejslidelser
Allergier
Fordøjelsesproblemer
Barnløshed
Fødselshjælp
Hormonelle lidelser
Stress

– og for børn ligeledes:

– Kolik
Mavesmerter
Sengevædning
ADHD
Særlig sensitivitet
Angst
Søvnproblemer
Ordblindhed og andre skoleproblemer

Læs mere på Lone Sørensens side her: http://www.refleksterapi-org.dk/

Find din ansigts-refleksterapeut her: http://zone.socialite.dk/

BOOK TID TIL EN BEHANDLING HER:

Pin It on Pinterest

Share This
X