OMEGA 3 FRA EQOLOGY

FORSTÅ VIGTIGHEDEN AF

ET DAGLIGT INDTAG AF OMEGA 3 OLIE

 

Omega 3 skaber balance for:

– Din hjerne
– Dit Hjerte
– Synet
– Immunforsvaret
– Blodtrykket og triglyceridniveauet i blodet
– Muskelfunktioner

Gennem omega 3 med det rette forhold mellem DHA og EPA.

Eqology 100% fersk, friskfanget artisk vildfisk,  sporbart og MSC-certificeret. Indeholder ren omega 3 tilsat vitamin D3 og økologisk olivenolie.

I dag er forholdet – eller ratioen- mellem omega 6 og omega 3 fedtsyrer i den vestlige verden gennemsnitligt 15:1 / 20:1 – hvilket betyder at vi indtager op til 15 /20 gange mere omega 6 end omega 3.

For megen omega  6 skaber inflamation i kroppen. En bedre balance mellem omega 3 og omega 6 er en af nøglerne til et bedre helbred og vil bidrage til at reducere og forebygge faren for udvikling af kroniske sygdomme.

Test: Ved hjælp af en simpel blodprøve får du i løbet af 15-20 arbejdsdage svar på hvordan dit omega 3 og omega 6 ligger. Blodprøven bliver analyseret af laboratoriet Vitas AS, i Olso, Norge.

Fedtsyrer bidrager til at gøre de røde blod celler mere fleksible, hvilket gør det lettere for blodet at strømme gennem de små kapilærer.

En sund og velfungerende krop & en smuk hud kommer ikke af sig selv – kom og hør hvad du selv kan gøre.

Hør bl.a. om Omega 3 og hvorfor det er så livsnødvendigt for kroppen, hvorfra vi får det, og hvordan vi får mest muligt ud af Omega 3 i vores krop, så du let og målbart kan opgradere din sundhedstilstand, og hvordan du udsætter alderdoms-tegn med den rigtige dosis Omega 3.

Du ved det måske ikke – men mangel på Omega 3 skaber grobund for sygdom og ubalancer i kroppen.

Har du tør hud, psoriasis, smerter i led, tørre slimhinder, infektioner, inflammationer, tarmproblemer, migræne eller hormon-ubalancer – så mangler du helt sikkert Omega 3 fedtstof.

Vi informere dig om en unik og ren Omega 3 olie = EQ Pure Arctic Oil, der er fremstillet af 100% arktisk vildfisk med koldpresset olivenolie og vitamin D3 – tilsat en frisk smag af citron, og som nu er tilgængelig på det danske marked.

Vidste du:
At ca. 90% af alle sygdomme opstår pga. inflammation i kroppen.

At inflammation opstår, når der er ubalance mellem Omega 3 og Omega 6 i kroppen.

At din krop ikke selv producerer den livsvigtige Omega 3 fedtsyre, men at det er noget, som du skal tilføre kroppen hver dag.

At mangel på Omega 3 skaber grobund for flere sygdomme – bl.a. demens, alzheimer, diabetes 2, fedme, inflammationer, hjerte/kar-sygdomme, blodpropper m.m.

At du nu med en simpel test kan få at vide, om du har inflammation/altså behov for Omega 3.

At du kan få en gratis sundhedsforsikring!

Det bliver helt sikkert et spændende møde, hvor du bl.a. bliver klogere på inflammation og på betydningen af at have en ubalance mellem Omega 3 og 6 fedtsyrerne.

Så kom forbi og hør mere og bliv klogere på Omega 3 og dens betydning for vores krop og helbred.

Jeg håber, at din nysgerrighed er vakt og vil glæde mig til at byde dig velkommen på:

Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg C

Hold øje med datoer på vores aktivitetskalender her: KALENDER

 

BEHANDLINGER

KONTAKT

Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver på:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk

Bredgade 33A
1260 København K

NYHEDSBREV

Pin It on Pinterest

Share This
X