KOMBINATION AF COACHING OG REFLEKSTERAPI

SPECIALE I STRESS OG UDBRÆNDTHED


Coaching og refleksterapi kan med stor fordel benyttes til forebyggelse af stress, men også når stress har gjort sit indtog.

Bliv coached af en, der selv har mærket på egen krop, hvad det vil sige, når krop og psyke bliver sat ud af spil. Som kender faresignalerne og symptomerne.

Og som vil hjælpe dig med at finde ind til din største kilde til stress, og give dig værktøjer til at komme videre med – og med at skille tingene ad, så din mentale tilstand bliver tømt for stress og overvældethed.

Anne-Dorte tager respektfuldt udgangspunkt i det, der fylder mest for dig lige nu. Og kan facilitere en tryg atmosfære for dig, der gerne vil af med dine uhensigtsmæssige og måske destruktive hæmmende mønstre – til, at du kan ændre adfærd og gøre brug af din livserfaring på en positiv måde ved hjælp af dine styrker.

Stress og udbrændthed i en stærk kombination af samtale og ansigts refleksterapi.
Sammen finder vi frem til, hvad der i virkeligheden ligger til grund for din stress.

Du bliver mere sikker på, hvad der er indenfor din kontrol og dermed noget du har indflydelse på. Og opnår erkendelse af, hvad der er udenfor din kontrol og dermed noget du kan lære at acceptere uden yderligere involvering og forkert brug af din energi.

Dine ressourcer og kompetencer bliver åbenlyse og brugbare. Du finder ind til dine kernekompetencer og integrerer dem i såvel dit privatliv som i dit arbejdsliv. En moden, stærkere og gladere dig.

Coaching og ansigts refleksterapi i en ny unik og effektiv måde til behandling af stress. Med fantastisk gode resultater når psyke og kroppens egen kemi arbejder sammen!
Jeg har nu gennem flere år arbejdet med stress på mange måde og det bedste og hurtigste resultat jeg har opnået er gennem en kombination af coaching og ansigts refleksterapi.

Coaching hvor klienten bliver opmærksom på mønster og vaner og samtidig får redskaber til at transformere sin dagligdag på en ny hensigtsmæssig måde og ansigts refleksterapien der virker yderst beroligende på hele nervesystemet og samtidig arbejder dybt for at opnå en balance i hele ens kemi. Yderst virkningsfyldt når sind og krop arbejder sammen om at blive healet igen.

1 1/2 times sessioner med halv coaching halv ansigtszoneterapi er en unik helbredende og effektiv måde at arbejde med sin stress på.

Du er altid velkommen til at kontakte Anne-Dorte Wæver og forhøre dig om mulighederne:

KONTAKT:
Anne-Dorte Wæver
Mobil: 2728 7335 eller
Mail: adw@annedortewaever.dk

BEHANDLINGER

KONTAKT

Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver på:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk

Bredgade 33A
1260 København K

NYHEDSBREV

Pin It on Pinterest

Share This
X