TRAUME-TERAPI

TRAUME-FORLØSENDE BEHANDLING

En blid måde til at forløse gamle traumer 

Traume forløsning bruger jeg i kombination af Ansigts Refleksterapi og samtale. En blid men effektiv metode til at fremkalde indre ro i hele nervesystemet, der afhjælper stress og forløser gamle traumer.

Hvem metoden henvender sig til:
Metoden kan anvendes til alle aldre-børn, unge, voksne og ældre. Blandt andet til reduktion af:
– Stress
– Trauma
– Emotionelle Ubalancer
– Mentale dysfunktioner
– Depression
– Udbrændthed
– Spiseforstyrrelser

Ca. 90 min. Pris: kr. 800,- 

Rigtig mange mennesker lever et liv i ubalance med sansemæssig overstimulering og indre uro til følge. De sygdomme, der følger i kølvandet, er utallige. Vi har derfor alle, mere end nogen sinde før, brug for sikre metoder, der giver den effekt, som vi har brug for!

I en kombination af samtale og Ansigts Refleksterapi finder du ind til kernen af det der er dig og dine styrker – med den erfaring du har fået med dig på godt og ondt.

Metoden åbner op for en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand af indre ro. Når den tilstand indfinder sig, bringes personen til et endnu dybere niveau, en egentlig meditativ tilstand. Netop den tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer, der er lagret i både bevidstheden og underbevidstheden. Her reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau samt den neurobiologiske balance i forhold til neurotransmittere, der normaliseres. Det betyder, at den store mængde stresshormoner som fx kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.

Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcist dét, der skal til for igen at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret.

Du er altid velkommen til at kontakte Anne-Dorte Wæver og forhøre dig om mulighederne:

KONTAKT:
Anne-Dorte Wæver
Mobil: 2728 7335
Mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk

BEHANDLINGER

KONTAKT

Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver på:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk

Bredgade 33A
1260 København K

NYHEDSBREV

Pin It on Pinterest

Share This
X